Selecteer je taal
Terug naar home

Artikelen ruilen? Retour sturen en opnieuw bestellen.

We hopen dat je bestelling naar wens is. Maar het kan natuurlijk zijn dat het artikel niet helemaal de juiste maat of kleur heeft. Het snelste is om de juiste maat of kleur via onze website opnieuw te bestellen. De verkeerde maat of kleur kun je gewoon retour sturen wanneer je dat het beste uitkomt.

Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen en we verwerken je retour binnen 5 werkdagen. Het geld staat na 1 à 2 werkdagen nadat je bericht van ons hebt gehad, weer op je rekening.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Het is vrij eenvoudig. Je volgt hiervoor de procedure die beschreven staat onder Bestelling retourneren.

Aan het terugsturen van artikelen stellen we wel een aantal voorwaarden om ervoor te zorgen dat we artikelen ook in goede staat terug ontvangen. De retourvoorwaarden vind je hier: Retourvoorwaarden.

Kwaliteit van de levering

Hoewel we onze uiterste best doen om de levering van je bestelling naar wens te laten zijn, kan het soms gebeuren dat geleverde artikelen niet correct of wellicht beschadigd zijn. Dit lossen we uiteraard graag en snel weer voor je op. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via  info@suecosklompen.nl of via telefoonnummer +31 (0) 33 2022 229 (ma-vrij 09.00-12.30).

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies