Selecteer je taal

Klompen voor schoonmaak

Home Klompen Klompen voor schoonmaak
Klompen-voor-schoonmaak

Werk je in de schoonmaak branche?

Goede schoenen en klompen zijn belangrijk als je veel loopt. Suecos klompen voorkomen zere en vermoeide voeten, door gebruik te maken van een super licht en schokdempend materiaal, genaamd X-Cell. Weergave:


Bezig met laden...
Sale Suecos klompen MAGNUS Wit
Suecos klompen MAGNUS Wit
(1)

59,90

79,90

Sale Suecos klompen MAGNUS Zwart
Suecos klompen MAGNUS Zwart
(2)

59,90

79,90

Klompen voor schoonmaak bedrijven

Werken in de schoonmaak branche betekent veel lopen. En veel lopen betekent een zware belasting op je voeten, benen en rug. Vermoeide voeten aan het einde van de dag is daarom natuurlijk niet verwonderlijk. De klompen (en schoenen) van Suecos hebben de oplossing voor je. Het materiaal zorgt voor een continue massage onder de voeten en omdat het ook nog eens erg licht van gewicht is, krijg je geen vermoeide voeten meer.
 

Hygiëne van hoog niveau

Als je voor je beroep dingen schoonmaakt, dan is het vanzelfsprekend dat je eisen stelt aan de kleding en schoenen die je draagt. Met Suecos heb je dan een uitstekende partner. Het materiaal XCell, waar alle klompen en schoenen van gemaak zijn, is antibacterieel. Dat betekent dat bacteriën niet kunnen vermenigvuldigen op dit materiaal. En dat is wel zo schoon...

Interesse in deze klompen en schoenen van Suecos voor uw personeel? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies