Selecteer je taal

Nieuwe klompen en sneakers van Suecos

Home Nieuwe klompen en sneakers van Suecos
Nieuwe klompen en sneakers van Suecos

Er is goed nieuws te melden! Suecos, de leverancier van onze super comfortabele schoenen en klompen, voor o.a. medische- en horeca professionals, komt met nieuwe modellen en nieuwe prints! En zoals we van Suecos weten, zijn het weer mooie sportieve modellen met leuke frisse kleuren. Hiermee onderscheiden we ons echt van andere merken, functionele schoenen en klompen hoeven absoluut niet saai te zijn met deze nieuwe designs.

Spring / Summer 2021 sneakers Alma

De bekende Alma sneakers zijn voor deze zomer in een aantal nieuwe kleuren uitgebracht, namelijk:

  • Peachy Keen (mooie moderne zacht roze kleur)
  • Dawn Blue (een frisse grijs/blauwe kleur)
  • Taupe (elegante pastel kleur)

Daartegenover staat dat we afscheid gaan nemen van de kleuren Silver, Gold, Roze en Blauw. Er zijn nog maar enkele maatvoeringen te koop, dus wees er snel bij!

Nieuw: Lätt en Stabil

Twee nieuwe sterren in het assortiment van Suecos zijn de Lätt en de Stabil. De Lätt is een sneaker met een open structuur, die zich eigenlijk meer als casual schoen laat typeren dan een primair functionele zorg of horeca sneaker. Lätt is meer een seizoensgebonden model gericht op de lente-zomerperiode. Het belangrijkste kenmerk is de "sock-style footwear" voor extra elasticiteit en ademend vermogen.
Deze sneaker is dus niet geschikt daar waar bescherming tegen vloeistoffen van belang is. Maar wanneer je wilt voorkomen dat je warme (zweet)voeten krijgt, dan is deze juist de ideale sneaker om te dragen. De Lätt sneaker is verkrijgbaar in de kleuren Peachy Keen, Zwart en Wit.

Stabil is het kleine broertje van de Alma, maar wel met een aantal mooie aanvullingen. Zo is er een extra hielbeschermer en een fris stoer nieuw uiterlijk. De Alma blijft de meest veelzijdige variant, maar de Stabil is voor een aantrekkelijke prijs van € 69.90 zeker een geschikte schoen.
Deze Stabil sneaker is verkrijgbaar in de kleuren Navy blauw, Zwart en Wit.

Klompen: Fusion

Naast de sneakers worden ook de klompen in een nieuw jasje gestoken. De Oden klompen worden omgedoopt tot Oden Fusion en er komen leuke nieuwe prints beschikbaar. Waar in het verleden de klompen een anti-slip zool klasse SRA hadden, is het nu een klasse SRC (combinatie klasse SRA en SRB, dus de hoogst mogelijke antislip klasse).

Ook hier geldt dat er nog enkele prints, te weten Blomma, Coral, Medical en Tropical, uit het assortiment gaan en dus nog in beperkte voorraad en maatvoering beschikbaar zijn.

Ongeëvenaard comfort en super licht van gewicht

Voor iedereen die al eens het plezier heeft gekend om op deze schoenen en klompen te lopen zal het geen verrassing zijn. Het comfort is bijzonder te noemen en heb je ooit zulke lichte werkschoenen aangehad? Vermoedelijk niet. Suecos heeft zich als doel gesteld om klachten, als gevolg van veel lopen en staan, te voorkomen. De schok dempende eigenschappen van het XCell materiaal vermindert druk op de voetzolen en de gewrichten in de enkel, knie, heup en rug. Hierdoor worden vermoeide voeten voorkomen en kunnen rugklachten verminderen of zelfs tot het verleden behoren.

Ook geïnteresseerd in de nieuwe Suecos modellen? Bestel nu, want ze staan online!

      21-04-2021 16:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies