Selecteer je taal
Terug naar home
Suecosklompen.nl is onderdeel van PD-care voetverzorging. Wij zijn gespecialiseerd in producten die bijdragen aan gezonde voeten. Of het nu om het herstellen van aandoeningen aan de voeten of het gezond houden, wij hebben het allemaal. U kunt al onze producten ook vinden op de website van www.pedimarkt.nl.

Bij gezonde voeten horen natuurlijk goede schoenen. En met Suecos hebben wij een uitstekende partner gevonden die begrijpt hoe belangrijk het is om gezonde voeten te hebben en te houden. De Suecos medische schoenen en klompen voldoen daarom aan de hoogste eisen voor ergonomie, veiligheid en hygiëne. Suecos waarborgt dit, door samen te werken met specialisten op het gebied van lopen, zoals podologen, podotherapeuten en physiotherapeuten.

Niet in de laatste plaats werkt Suecos samen met professionals zoals u, die dagelijks veel lopen en staan en schoeisel nodig hebben die de lange dagen aangenaam houden voor uw voeten, gewrichten en rug. Want uw werk is veeleisend, dus mag u dat ook van uw schoeisel verwachten.
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies