Selecteer je taal

Over Suecos

Home Over Suecos
Over-Suecos

Suecos is een schoenenmerk welke zich richt op de moderne professional. Of je nu een verpleegkundige, chef-kok, serveerster, badmeester, hotel medewerker, schoonmaakster, kantoormedewerker, barman, apotheker of gewoon iemand die op zijn/haar werk functionaliteit en comfort nodig heeft ; Suecos is ontwikkeld, speciaal voor u.

Suecos is erg trots op het ontwerp van de schoenen en klompen, welke de anatomie van de voeten benadrukt en hiermee de rug en gewrichten op een geweldige manier te ondersteunen en pijn te bestrijden. Om dit te kunnen waarborgen, wordt er continu onderzoek gedaan en worden de schoenen en klompen onderworpen aan vele testen. Zelfs na productie wordt alles gecontroleerd, zodat alleen de allerbeste schoenen en klompen voor u als consument beschikbaar komen.

 

Het ontstaan van Suecos

In 2006 is een Zweeds echtpaar naar Spanje vertrokken voor een nieuw avontuur in hun leven. Na gewerkt te hebben bij L'Oreal in Scandinavië en advieswerk in Mexico en Noord Amerika, wilden ze unieke producten gaan maken die als doel hadden om het welzijn van de dragers te vergroten. Toen is Suecos ontstaan (Suecos betekent letterlijk Zweedse klompen in het Spaans)

Daarnaast moest er een maatschappelijk doel gediend worden. Suecos is daarom zeer actief in het voorzien van schoeisel aan kinderen in derde wereld landen, die vaak nog op blote voeten liepen. 

Suecos professionals - schoenen en klompenWeergave:

Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies