Selecteer je taal

Suecos schoenen zijn ook geweldig als je niet in de zorg of horeca werkt

Home Suecos schoenen zijn ook geweldig als je niet in de zorg of horeca werkt
Suecos schoenen zijn ook geweldig als je niet in de zorg of horeca werkt

Suecos is van oorsprong een producent van klompen voor de zorg. Deze klompen, en dan vooral de Oden varianten, worden in ziekenhuizen, apotheken, zorginstallingen en horecagelegenheden al jaren veel gedragen. Inmiddels heeft Suecos in meer dan 15 landen in Europa verkooppunten en ook in Noord-Amerika en Australië zijn ze volop aan het uitbreiden. Vanwege het grote comfort van de Suecos klompen en schoenen, is de roep steeds groter geworden om niet alleen schoenen te maken voor de zakelijke markt. Want ook privé willen mensen comfortabel lopen en zeker mensen met een actieve levensstijl.
 

Schoenen en sandalen voor dagelijks comfort

Suecos Alma sneakersDe eerste stap in de richting van een schoen die ook dagelijks veel gebruikt kon worden, was de Alma sneaker. Deze sportieve schoenen voldoen aan de eisen voor de werkvloer, maar steeds meer mensen zijn deze ook voor buiten werk om gaan dragen. Het comfort, super licht van gewicht en niet te vergeten de vele leuke kleuren, maakte dit tot een logische stap.

Het succes van deze schoenen heeft Suecos doen besluiten om zich ook te richten op schoeisel voor dagelijks comfort. Met een uitbreiding van de Alma sneakers in het zilver en goud werd daar al een mooie stap gezet, maar ook de nieuwe range sandalen zijn een vervolg daarop. In mooie frisse kleuren en altijd met de juiste demping en heerlijk licht.

Suecos Iris Blanco Suecos Viky Rosa

Moderne ademende materialen zorgen ervoor dat ook tijdens de vele kilometers lopen, deze schoenen van Suecos bij iedere gelegenheid past. Of het nu op je werk is of juist niet, Suecos zorgt voor een hoog loop comfort en vermindering (voorkomen) van voet-, gewrichts-, en rug klachten.

Houd onze website maar in de gaten, want de komende tijd zullen er steeds meer mooie schoenen beschikbaar komen. En dus niet alleen voor op je werk, maar ook voor daarbuiten.

      16-05-2019 11:39     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies